Privacy

PRIVACY VERKLARING

Uw privacy is voor ons van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we allemaal doen met informatie die we over u te weten komen als u gebruikmaakt van onze webshop Zenspiration.nl.  Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact met ons op.
 
Datum laatste aanpassing: 7 mei 2018 

Alle aan Zenspiration verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt om uw bestelling te verwerken en het door u bestelde product te leveren. Zenspiration behandelt alle gegevens met zorg en verstrekt geen gegevens aan derden, tenzij dit voor de nakoming van de overeenkomst noodzakelijk is.

Welke informatie vragen wij van u en hoe gebruiken we deze?

Wanneer u in onze online winkel bestelt, kunt u zich registreren. Daarvoor geeft u een e-mailadres op en kiest u een wachtwoord om uw account te beveiligen. Daarmee maakt u vervolgens een account aan, waarop u kunt
inloggen met het door u ingevulde e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord. Hiervoor hebben wij de volgende gegevens nodig: Voorletter, achternaam, e-mailadres, uw volledige adresgegevens (straat, huisnummer, postcode, woonplaats), eventueel: de gegevens van het afleveradres, telefoonnummer. Uw emailadres en telefoonnummer gebruiken wij om contact met u op te kunnen nemen over uw bestelling, indien dit nodig is. Indien u vooruit betaalt, hebben wij geen verdere gegevens nodig. Met de bovenstaande gegevens kunnen wij uw bestelling uitvoeren en eventueel de voortgang hiervan controleren.

U kunt ook bestellen zonder registratie. Hierbij hebben wij alleen uw NAW gegevens nodig om uw bestelling uit te voeren.

Deze persoonsgegevens mogen wij verwerken ter uitvoering van de overeenkomst die u met ons aan bent gegaan. Deze informatie bewaren wij tot drie maanden nadat u  uw account hebt verwijderd.  Een deel van deze gegevens bewaren wij tot tien jaar na opzegging (vanwege de wettelijke fiscale bewaarplicht).

Contact opnemen en onze nieuwsbrief

Indien u contact met ons opneemt, bijvoorbeeld per e-mail, dan verwerken wij de door u verstrekte gegevens uitsluitend met het doel om uw vraag of verzoek af te handelen. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie en tot één jaar daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie makkelijk erbij pakken. 

U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin leest u over onze aanbiedingen en nieuwe producten. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Via uw account kunt  u uw nieuwsbriefvoorkeuren ook wijzigen. Uw e-mailadres wordt automatisch toegevoegd aan de lijst van abonnees, tenzij u bij het verstrekken van uw emailadres aangegeven hebt geen nieuwsbrief te willen ontvangen. Indien u zich uitschrijft voor een nieuwsbrief zullen wij uw e-mailadres verwijderen van de lijst van ontvangers

Hoe beschermen wij uw gegevens?

Het verwerken van de klantgegevens gebeurt door middel van een zogenaamde “Secure Socket Layer” (SSL)-overdracht. Alle informatie wordt door dit systeem versleuteld voordat ze aan ons wordt verstuurd. Op deze manier kunnen uw gegevens bij overdracht over het internet niet door onbevoegden gelezen worden. De meeste gangbare browsers ondersteunen deze beveiligde overdrachtstechniek.

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine informatiebestandjes, die wij gebruiken om u tijdens uw bezoek aan onze website als gebruiker te kunnen herkennen en zodoende het gebruik van onze website voor u gemakkelijker te maken. Deze cookies worden alleen tijdens het bezoek van onze site op uw harde schijf bewaard, en nemen slechts een minimale hoeveelheid schijfruimte in. Cookies bevatten geen persoonsgegevens. Zoals alle online-winkels houdt ook zenspiration.nl voortdurend het aantal bezoekers van haar site in de gaten. Hiertoe worden uw gegevens in geanonimiseerde vorm gebruikt voor statistische onderzoeken zoals google-analytics. 

Applicatie:  Google Analytics
Doel:  Deze cookies van Google Analytics worden gebruikt om te zien hoe de website wordt gebruikt en waar bezoekers op de website vandaan zijn gekomen. Google Analytics gegevens  zijn standaard altijd anoniem. Deze informatie gebruiken we om de website te verbeteren.

Andere partijen

Wij geven uw persoonsgegevens aan andere bedrijven of instanties als dat nodig is voor de overeenkomst of als wij daartoe wettelijk verplicht zijn. De partijen die wij  nodig hebben voor de uitvoering van de overeenkomst zijn:
 
Betaaldienstverleners; − Administratieve dienstverleners − Vervoersbedrijven om de aankopen te versturen en dropship bedrijven.

 Persoonsgegevens kunnen door ons ook aan bevoegde instanties worden verstrekt, als de wet zegt  dat dit moet. Een voorbeeld is dat bij een vermoeden van fraude aangifte bij de politie kan worden gedaan. 

Zenspriation stelt uw gegevens niet ter beschikking aan derden tenzij dit nodig is om uw  bestelling te verwerken. U kunt uw gegevens op elk moment wissen of veranderen. U kunt op elk moment via info@zenspriration.nl de status van uw gegevens controleren, deze laten aanpassen of laten verwijderen.

Indien de bovenstaande informatie in strijd is met het bepaalde in de Algemene Voorwaarden (zoals gepubliceerd op onze website www.zenspiration.nl), prevaleren de Algemene Voorwaarden.

Opmerkingen of klachten?

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder in het land waar u gevestigd bent. In Nederland heet de toezichthouder de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Zenspiration
Nieuwe Schrans 7
8932HA LEEUWARDEN
info@zenspiration.nl

 

© 2011 - 2018 Zenspiration leuk om te geven of te krijgen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.